Om köp och returer

Stina Atelier - returpolicy

Jag hoppas såklart att du ska bli nöjd med ditt val och den produkt jag gjort till dig. Om det ändå inte känns rätt har du möjlighet byta den på något av följande sätt:

Byte

Kontakta mig via kontaktformuläret, begär en retursedel och skicka tillbaka varan med posten. Du kan byta ut produkten mot en annan, eller i händelse av att bytet beror på funktionsfel byts den mot en ny produkt som sedan skickas på nytt till dig.

Retur

Om produkten inte motsvarade dina förväntningar kan du returnera och få pengarna tillbaka. Kontakta mig inom 14 dagar från att du mottagit produkten och informera om att du önskar lämna tillbaka den. Skicka den sedan tillbaka till mig på följande adress: Stina Staffansdotter, Vindragarvägen 7, 117 50 Stockholm

Återbetalning

Mitt mål är att hantera returen inom 7 arbetsdagar från att den kommit fram till mig. Summan återbetalas till dig inom 30 dagar från att returen har hanterats. 


Stina Atelier

"Jag vill erbjuda ett lokalt alternativ i utbudet av väskor och accessoarer. Ett alternativ som är transparent och tydligt i fråga om ursprung och tillverkningsprocess. Ett val som är personligt och som du kan lita på" // Stina Staffansdotter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Stina Atelier